Добре дошли! Вход | Регистрация

Бюти режим

Идеята за създаването на Bioaddicted.com беше да има едно местенце, където ще се откриват не безброй козметични продукти, а само такива, които наистина имат безусловно качество и действие в грижата за нашата кожата. Да показват качество, зад което можем да застанем и с чиста съвест да кажем:  „Да, наистина работи!“.  А за да сме сигурни в това, тестваме всеки...

По презумция у нас се счита, че мъжете които се грижат за кожата на лицето си просто са много суетни или дори са обвинявани в липса на мъжественост... В Bioaddicted.com не мислим по този начин. За нас това означава информираност, познание за личното здраве и хигиена.

Представете си  14-15 годишни тийнеджъри.  В повечето случаи хормоните видимо трансформират...

Всеки, който се е сблъскал с проблема петна по кожата на лицето със сигурност е изчел доста относно причината за появяването им и видовете петна. За тези които не са, предлагаме синтезирана статия по въпроса ТУК

Това обаче което ни вълнува също толкова много е как да се отървем от тези петна.

Резюмираният отговор на жени, захванали се с борбата...

Публикувано от в Бюти режим на May 08, 2016 .

За тези, които искат да се ПРЕДПАЗЯТ ОТ ИЗДАЙНИЧЕСКИТЕ БРЪЧКИ ОКОЛО ОЧИТЕ, и за тези, които искат да ги ИЗГЛАДЯТ. За тези, които НЕ ИСКАТ СЕНКИ под очите. За тези, които ИСКАТ ОЗАРЕН ПОГЛЕД.

От Bioaddicted.com горещо препоръчваме ОКОЛООЧНИЯ ГЕЛ на Ла Чината

Това е което вашата кожа иска.          

Разработен от органичен зехтин, екстракт листа на маслинено дърво,...

Публикувано от в Бюти режим на May 02, 2016 .

Старт на месец Май с детокс и регенериране от Ла Чината. Можем да се насладим на комбинацията от супер качествен зехтин, мед и пшеничен зародиш + сладък бадем, круша и пасифлора. Звучи вкусно, но не посягайте към лъжицата, подхранването важи само и единствено за кожата на лицето.

В опаковката има 5 супер удобни  пакетчета.Всяко от които може да се...

Публикувано от в Бюти режим на Feb 04, 2016 .

Ежедневно получаваме страхотни отзиви за продуктите на българската фирма ХЕЛТИ ОЙЛС, които предлагаме в BIOADDICTED.COM, но също така разбрахме, че някои дами не използват съвсем правилно ексфолиантите.

Мили дами, за да може да се насладите 100% на разкошните натурални ексфолианти,  предлагаме бърза инструкция, която не отнема  и една минута за...

Ако не желаете лицето ви да изглежда повяхнало, уморено, обсипано с пъпки и черни точки, с видимо очертани и вдлъбнати бръчки, обърнете внимание на ПОЧИСТВАНЕТО на лицето-само 3 последователни стъпки.

1.       Изберете почистващ гел или пяна. Всеки измивен продукт, след който усещате обтягане и дърпане на кожата НЕ Е ВАШИЯТ ПРОДУКТ!  Не разчитайте на...

Публикувано от в Бюти режим на Oct 28, 2015 .

Със застудяването на времето, повечето хора забелязват загрубяване на кожата на лицето, ръцете и краката. Колкото и топли дрехи да обличате, за да се защитите, кожата се нуждае от допълнителни грижи през студените дни.

Ето няколко ЛЕСНИ И ПРАКТИЧНИ СЪВЕТА за запазване виталността на кожа през зимата:

  • Прием на топли течни храни.
  • Сутрин пийте чаша...


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×