Добре дошли! Вход | Регистрация

Масло от ядка на кайсия-естествен филър

Публикувано от в Лаборатория от природата на Jan 17, 2016 .

Ако вие сте от любителите на натуралната козметика, със сигурност сте чули за маслото от кайсиеви ядки. Базово масло, естествен “booster”- филър за кожата, който запълва бръчките и повдига кожата благодарение на природния восък, който съдържа.

Прекрасно средство за употреба през зимните месеци, което създава защитен филм и предпазва кожата от резките климатични промени. Идеално за любителите на спортове на открито и излети в планината. Като бонус действа и като естествен протектор от слънчевите лъчи.

                                             

Близко по състав и действие с бадемовото масло.  Съдържа голямо количество от витамините А, Е, F, B-групата и незаменимите мастни киселини Омега 6 и 9, които са мощни биостимулатори. Действието им се изразява в регенерация на структурни увреждания в клетъчната мембрана, блокиране на възпалителните процеси.

Ускоряването на клетъчната обмяна, го прави идеално козметично средство. Спомага образуването на колаген, а кой не иска повече колаген в кожата си! Запазва естествената влага, кожата остава хидратирана, предпазена, гладка и отпочинала.

                                                

Пръв помощник в домашната аптека за справяне с лишеи и дребни изгарянияподхранва напуканата кожа и регенерира.  В източната медицина се използва за лечение на болки в ушите.  

Действа благотворно на всеки тип кожа, особено за зрялата. Леко като структура, попива бързо, използването му не води до прекомерно омазняване. Алергични реакции се наблюдават само по изключение, а това го прави подходящо дори за грижа за детската кожа. 

                                                    

Може да се използва за тонизиращ масаж на тялото, като подобрява кръвообращението и стимулира естествените жизнени функциивъзстановява тургура на кожата.

Спомага за подхранване и придава еластичност на косата, а също така и на ноктите.

Използва се самостоятелно и като добавка в кремове и маски.

Последното, което можем да кажем за кайсиевото масло, е че през 16 век, стойността му е достигала стойността на златото. Дали то не е вашето масло? 

ВИЖТЕ НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ТУК! Страхотно е!

                                                 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×