Добре дошли! Вход | Регистрация

HOCH2-CH(OH)-CH2OH - Hand made with love

Публикувано от в Нови продукти на Jun 05, 2016 .

За кои от вас изравняването на химичните формули в училище беше или е нещо неразбираемо?

Не вдигайте ръка. Много сме. Но има хора, за които химията е eдин омаен свят. Свят на въображение и удоволствие от създаването.

Елена Рашкова е дипломиран инженер-химик и дипломиран икономист. В ранна детска възраст, подарък от родителите и - комплект  за опити „Млад химик”, разпалва страстта и към света на молекулите и химичните съединения.

Реалността в България я тласка към счетоводството, но собственото и тяло и дава знак да се върне към своята страст химията – кожен дерматит, с непоносимост дори  към сапуните, които всички ние използваме ежедневно.

Елена запретва ръкави  и разработва лично за себе си сапун изцяло от естествени съставки – „чрез осапуняване на зехтин с натриева основа”, без твърди масла в него, без химически втвърдители, без аромати, без оцветители и без пенители.  Радост за нейната кожата, а след официалното сертифициране на сапуна и  за всички с проблемна кожа,  и за тези които предпочитат естествените съставки.

Отзивите са страхотни – прекрасно омекотява, овлажнява и подхранва. Подходящ за всеки тип, но особено за чувствителна кожа, при дерматит, екзема и псориазис. При продължително използване възстановява баланса на кожата, като я прави хидратирана и сияйна.  Толкова е нежен, че е подходящ  дори за къпане на бебета и деца.

Въодушевена от резултата, Елена разработва  още един сапун на основата  на зехтин екстра върджин,  обогатен с бяла глина и етерични масла -за нежна ексфолиация и детоксикация  –също така измиващ прекрасно, омекотяващ и подхранващ. Отново подходящ за всички.

Сапуните са в първоначалния си, естествен вид-без подлагане на допълнително смилане и обработка.

С любезното съдействие на Елена Рашкова тези ръчно приготвени страхотни сапуни  вече ще се предлагат  в BIOADDICTED.COM 

За да може да се наслаждава на страстта си, а същевременно и да я споделя с други любители на магията на създаването, Елена основава Академия за сапуни, където всеки желаещ може да създаде нещо свое. ВИЖ ТУК

Само за приятели и за удоволствие в Академията се създават уникални творения от сапун, приличащи на супер вкусни къпкейкс  или пък коледни сладки.  Гледайки ги, добре е да си повтаряш непрекъснато че това е сапун, даже е  задължително, в противен случай вероятността да си отхапеш парченце е огромна! 

„Обичам да работя с ръцете си! Удоволствие е  да виждам резултатите от този труд! Сапуните, които правя са от естествени съставки и са радост за кожата. Доближават ни до нашата същност, до нашата природа.” Елена Рашкова 

КЪМ МАГАЗИНА => http://bioaddicted.com/naturalen-sapun-hand-made 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×