Добре дошли! Вход | Регистрация

Кафяви петна по лицето -премахнете със синап

Публикувано от в Козметика, Лаборатория от природата, Направи си сам на Aug 14, 2017 .

Благодарение на нашата клиентка Гергана Георгиева, ще покажем нагледно мощното действие на любимото ни Масло от синап на Хелти Ойлс СРЕЩУ ПЕТНАТА ПО КОЖАТА.  

Накратко ще разкажем за нейния проблем, срещата ѝ с маслото, и ще оставим снимките сами да говорят - с нейно позволение, разбира се.

Гергана живее от няколко години в Испания. Там  ражда детето си. От развихрилите се хормони по време на бременността, в допълнение и палещото слънце на Барселона, се сдобива с доста силно изразени петна по лицето.

През април тази година, наша клиентка, която вече е добре запозната и използва голяма част от продуктите, предлагани в Bioaddicted.com, отива на гости в Барселона при приятелка си Гергана. Остава шокирана от петната по лицето ѝ. За щастие в козметичната си чанта е взела и маслото от синап на Хелти Ойлс. Дава ѝ го със съвет да започне да се маже с него веднага. Обади ни се да запазим няколко бройки от маслото, за нея и за нейната приятелката Гергана, която след няколко седмици, щеше да си идва в България.

През август, Гергана любезно ни предостави снимки, за да видим резултата: 

-          от момента на срещата им в Барселона, преди да започне да използва маслото от синап

-          по време на употреба (след 1 месец употреба)

-          и  как изглежда кожата ѝ след 4 месечна употреба

Думите са просто излишни.

Освен че петната са изчезнали, можете да обърнете внимание на цялостното състояние на кожата и избистрянето на тена. 

С риск да станем досадни, отново ще споменем, че маслото от синап на Хелти Ойлс е едно от любимите ни масла - много полезност в едно. Тези, които не го познават, могат да научат повече за него ТУК. 

С голяма любов изразяваме благодарност към всички клиенти на Bioaddicted.com които се довериха на нашия избор и ни предоставят отзиви за предлаганите от нас продукти . По този начин помагате на тези, които имат нужда да се погрижат за себе си. БЛАГОДАРЯ!

Свързани продукти:

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×