Добре дошли! Вход | Регистрация

Кафяви петна по лицето -премахнете със синап

Публикувано от в Козметика, Лаборатория от природата, Направи си сам на Aug 14, 2017 .

Благодарение на наша клиентка, ще покажем  нагледно мощното действие на любимото ни Масло от синап на Хелти Ойлс СРЕЩУ ПЕТНАТА ПО КОЖАТА.  

Накратко ще разкажем за нейния проблем, срещата ѝ с маслото, и ще оставим снимките сами да говорят, с нейно позволение разбира се.

Гергана Георгиева живее от няколко години в Испания. Там  ражда детето си. От развихрилите се хормони по време на бременността, в допълнение може би и палещото слънце на Барселона, се сдобива с доста силно изразени петна по лицето.

През април тази година, наша клиентка,  която вече е добре запозната и от много време използва голяма част от продуктите предлагани в Bioaddicted.com, отива на гости в Барселона при приятелка си Гергана. Остава шокирана от петната по лицето ѝ. За щастие в козметичната си чанта е взела и маслото от синап на Хелти Ойлс. Казва ѝ веднага да започне да се маже с него, и спешно се обади в Bioaddicted.com да запазим няколко бройки от маслото, за нея -тъй като ще остави нейното на приятелката си, и няколко за Гергана. Тя също щеше да си идва в България след няколко седмици.

А сега можете да видите резултата нагледно. Гергана любезно ни предостави 3 снимки:

-          от момента на срещата им в Барселона, преди да започне да използва маслото от синап

-          след  няколко седмици употреба

-          и  как изглежда кожата и в момента, след употребата 

Думите са излишни.

Освен че петната са изчезнали, можете да обърнете внимание на цялостното състояние на кожата и избистрянето на тена. 

С риск да станем досадни, отново ще споменем, че маслото от синап на Хелти Ойлс е едно от любимите ни масла - много полезност в едно. Тези, които не го познават, могат да научат повече за него ТУК. 

С голяма любов изразяваме благодарност към всички клиенти на Bioaddicted.com, които се довериха на нашия избор и предоставиха отзиви за предлаганите от нас продукти . По този начин предоставяте помощ на тези, които имат нужда да се погрижат за себе си. БЛАГОДАРЯ!

Свързани продукти:

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×