Добре дошли! Вход | Регистрация

Количество, колкото грахово зърно е достатъчно

Публикувано от в Бюти режим на May 08, 2016 .

За тези, които искат да се ПРЕДПАЗЯТ ОТ ИЗДАЙНИЧЕСКИТЕ БРЪЧКИ ОКОЛО ОЧИТЕ, и за тези, които искат да ги ИЗГЛАДЯТ. За тези, които НЕ ИСКАТ СЕНКИ под очите. За тези, които ИСКАТ ОЗАРЕН ПОГЛЕД.

От Bioaddicted.com горещо препоръчваме ОКОЛООЧНИЯ ГЕЛ на Ла Чината

Това е което вашата кожа иска.          

Разработен от органичен зехтин, екстракт листа на маслинено дърво, жасмин, маргарита, роза  и съдържание на кофеин.

Човешкият организъм не може самостоятелно да синтезира линолова киселина, поради което тя  трябва да се снабдява чрез пълноценно хранене или добавки. От механично пресованите маслини се получава изключително чист природен продукт, богат на тази киселина-зехтин.

 Външно - ЛИНОЛОВАТА КИСЕЛИНА  В ЗЕХТИНА помага за изграждането на предпазен слой в кожата, който пази от изсъхване и отблъсква вредните вещества от околната среда.

Не само зехтинът, като продукт на маслинените дръвчета е полезен обаче. В ЕКСТРАКТА ОТ ЛИСТАТА НА МАСЛИНАТА са открити големи количества антиоксданти, приложени на кожата предотвратяват увреждането на клетките, активизира синтеза на колаген и така укрепват съединителната тъкан.

ЕКСТРАКТЪТ ОТ ЖАСМИН се използва за обогатяване на козметичните средства, като допринася за подмладяващия и освежаващ ефект, с леко избелващо действие.

Екстрактите от маргарита и роза–успокояват и омекотяват

КОФЕИНЪТ- дренира и предпазва от подпухналост, премахва сенките под очите.

Ще трябва да отбележим и икономичността при използване на околоочния гел на Ла Чината. Количество, колкото грахово зърно е напълно достатъчно за еднократно нанасяне. При допира с кожата, гелът се топи и лесно се разнася около очите, без да травмираме кожата с излишно разтягане.  Лекото потупване, докато продукта попие е важно, за да се активира кръвообращението и да има възможността кожата да възприеме необходимите и съставки.

Остава да се наслаждавате, когато се погледнете в огледалото. 

Потвърдено и от нашите клиенти. 

http://bioaddicted.com/kozmetika-zehtin-naturalni-sastavki-La-Chinata/okoloochen-gel-s-maq-i-kofein 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×