Добре дошли! Вход | Регистрация

Още един фаворит открит. За търсещите много ползи - събрани в един продукт.

Публикувано от в Нови продукти на Nov 25, 2016 .

За дамите, които следят блога на Bioaddicted.com не е тайна, но за тези които за първи път попадат на наша статия- трябва да споменем, че всички продукти, които се предлагат в он-лайн магазина, ВИНАГИ се тестват от нас. И само и единствено, когато продуктът докаже полезното действие, описано от производителя, тогава влиза в списъка на предлаганите продукти от Bioaddicted.com.

Защо го правим? Защото всички предпочитаме, когато купуваме нещо да играем на сигурно. На никого не му се хвърлят пари на вятъра за козметика, натрупана пред огледалото, която не ни носи обещаното в рекламата. Това не важи само за козметиката, нали?

Подбора който правим, е провокиран  от идеята Bioaddicted.com да бъде местенце, на което може да се доверите като на добра приятелка. Знаете как е. Ако приятелка ни каже „Вземи си това, при мен действа!”-това означава, че няма да си хвърлим парите на вятъра, ще бъдем насочени към нещо проверено, ще получим ползата, която търсим. Затова за нас е важно да проверяваме всичко, преди да предлагаме.

Толкова за нас, защото това не е целта на днешната статия.

Главната тема днес е – СТУДЕНО ПРЕСОВАНОТО МАСЛОТО ОТ ЛЕШНИК

 

Ако трябва да се изразим с една дума-ЕУФОРИЯ! Заслужаваше си чакането. Открихме си още един фаворит от маслата на българския производител Healthy Oils. Както всичките им масла - 100% натурално, чисто, студено пресовано. 

Първото впечатление е деликатен аромат на прясно отчупено младо клонче, в допълнение -много леко ухание на лешник. Както един от по-младите участници в теста сподели- „усещам  шоколад” (шоколад с лешници имаше предвид) 

Сега съществената част, защото за нас ароматът е хубаво нещо, но не е най-важното.

Тест върху лицето:

СУХАТА КОЖА-овлажнена, омекотена и успокоена, зачервяванията стопирани, попива много бързо

 КОМБИНИРАНАТА – стегнати и намалени разширени пори, нещо с което малко продукти могат да се похвалят, попива бързо

МАЗНА и АКНЕИЧНА КОЖА–мастната секреция намалена, парира започнали да се появяват пъпки. Кожата спокойна и хидратирана. Ако на някои части не попие напълно, спокойно отнемете излишното с тампон.

Кожата си знае работата, взима толкова, колкото и трябва.

 

Поради леката си текстура -  идеално средство за ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР, определено изглажда фините линии.

Оставя усещане за мекота, гладкост  и свежест + изброеното по-горе

Тест върху косата: 

Още след първото нанасяне с масаж в скалпа и нанасяне по дължините, косата става блестяща и много подхранена, особено видимо по сухите краища-дори те блестят. При следващите нанасяния-нямам думи-КРАСОТА! Само едно измиване на косата с шампоан е достатъчно, не се притеснявайте, няма да ви омазни косата – ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА! (дори и при тип коса с бързо омазняване в корените)

Както казахме в началото ВЪЗХИТИТЕЛНО! Определено покри всички очаквания! За любителите на качествените натурални масла, знаем че ще го оценят по достойнство. За онези, които все още асоцират маслата с нещо мазно и гадно, само ще кажем: "Пробвайте истинско масло и после ще си говорим".

За повече информация за свойствата на лешниковото масло ТУК 

Ще сме много благодарни ако споделите вашето преживяване с ЛЕШНИКОВОТО МАСЛО в сайта или във Фейсбук страницата на Bioaddicted.com. Колкото повече мнения, толкова повече помощ за дамите, които не желаят да хвърлят парите си на вятъра.

Налично в две разфасовки-100 мл.и 20 мл.(кликни на снимките)

 

пп. Не случайно обичаме шоколад с лешник


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×