Добре дошли! Вход | Регистрация

Пигментни петна по лицето

Публикувано от в Козметика, Лаборатория от природата, Бюти режим, Направи си сам на Jun 04, 2017 .

Всеки, който се е сблъскал с проблема петна по кожата на лицето със сигурност е изчел доста относно причината за появяването им и видовете петна. За тези които не са, предлагаме синтезирана статия по въпроса ТУК

Това обаче което ни вълнува също толкова много е как да се отървем от тези петна.

Резюмираният отговор на жени, захванали се с борбата срещу петната е:  „Нищо не помага - опитах химически пилинг, използвах скъпи кремове, мазах се с какво ли не... и НИЩО! Разчитам само на фон-дьо-тен, който да ги прикрие”

От Bioaddicted.com сме обещали, че ще споделяме само проверени и реални факти, и затова когато открием нещо работещо, свързано с красотата и здравето ни, бързаме да споделим с вас.

Тези, които са се доверили на нашата преценка, вече знаят за мощните свойства на Маслото от синап на Healthy Oils (България). А когато говорим за пигментирана кожа, използвалите го буквално след 3-4 нанасяния виждат резултата – петната изсветляват. По-стриктните дами (и господа също), които използват маслото всяка вечер, след месец наистина се радват на нова кожа, с изравнен и видимо по-светъл тен. Дори и да не сте забелязали обособени петна, лъчите на слънцето оставят следа винаги и ние можем да погнем на кожата да се възстанови. Нагледно може да видите резултати при наша клиентка със силно изразени петна по лицето ТУК

Съвсем скоро научихме още един метод за отърваване от досадните петна, проверен разбира се. 

Случайно се запознахме с една дама, рехабилитатор по професия, пушач.  Първото което прави впечатление, когато я погледнете  е чистия тен на лицето- нито едно петънце! Второто е, когато сподели годините си - 50!!!, това което бихте дали е най-много 38г.

Заговорихме се по женските  въпроси за красотата, и от дума на дума дамата сподели, че някога имала петна по лицето!!! Веднага попитахме с какво ги е изчистила и научихме  рецептата казана от майка ѝ:

5 бр. седефени копчета (или просто парченца седеф)   !!!     

2 бр. лимон           ... и VOILÀ петната изчезнали.   

Съвсем сериозно...седефа се поставя в изстискания сок от лимон  и престоява  в хладилника докато се разтвори. От получената течност като мляко, се нанася върху засегнатото място с четка. След 10 мин се отмива. Прави се всяка вечер до изчезването на петното/а. През деня се нанася слънцезащитен крем.

След години се появили отново, а майка ѝ я попитала: „Забрави ли за седефените копчета?” и тя отново, като с гумичка ги изтрила.

Ами това е, мили дами, решение винаги има за всичко, стига да искаме да го открием. Дори има и избор - дали ще използвате масло от синап или ще забъркате смес от седефени копчета и лимон, изборът е ваш. Ние ще се радваме да сме помогнали на тези, които имат нужда и ще сме благодарни да споделите вашето мнение в сайта или във Фейсбук страницата на Bioaddicted.com  

И не забравяйте да слагате слънцезащитен продукт на лицето, когато излизате навън. 

Comments

Leave a Comment

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url with http://)
* Comment:


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×