Добре дошли! Вход | Регистрация

Ексфолиране

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: Healthy Oils
Базирано на 1 коментара.
Ексфолиант за лице и тяло, 100% натурален, от ядка и масло на праскова. Ситно стритата ядка нежно премахва мъртвите клетки от кожата, а прасковеното масло нежно я подхранва и не позволява изсушаването и, същевременно заглажда фините линии и подобрява..
19.00 лв
Производител: Healthy Oils
Базирано на 2 коментара.
100% натурален ексфолиант за лице и тяло от ядка и масло на кайсия, с прекрасен ядков аромат. Фино стритите ядки нежно ексфолират кожата, като премахват мъртвите клетки, а маслото от кайсия се грижи за: - уморената и отпусната кожа на тялото ..
19.00 лв
Производител: Healthy Oils
Ексфолиант за лице и тяло- 100% натурален, произведен от ядка и масло на слива, с фантастичен ядков аромат. Маслото от слива подхранва, овлажнява и  подобрява еластичността на кожата, а фино смлените ядки нежно премахват мъртвите клетки.&nb..
21.00 лв
Производител: The Konjac Sponge Co (UK)
Кой не обича еднорозите!  Специално издание за деца от всяка възраст КОНДЖАК ГЪБА СЪС ЗАКАЧАЛКА ЕДНОРОГ Кутията включва пълен размер 100% натурална гъба за лице и залепваща се закачалка с еднорог за закачане на гъбата, когато не се изпо..
21.00 лв
Производител: The Konjac Sponge Co (UK)
КОНДЖАК ГЪБА С БАМБУКОВ ВЪГЛЕН СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ  Награда: 2015 -CEW Beauty Awards -Finalist Конджак гъба - специално за мъже, която превръща бръсненето в специален ритуал, комбиниран с грижа за кожата. Перфектна за всяка възрастова група ..
20.00 лв
Производител: The Konjac Sponge Co (UK)
Малка, но мощна гъба – лесна за използване и правеща чудеса! Наградa: 2014 -CEW Beauty Insiders' Choice-Finalist НАТУРАЛНА -ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА   КОНДЖАК ГЪБАТА (Konjac Sponge) се използва от хилядолетия в Азия от мъже, жени и деца за изк..
18.00 лв
Производител: The Konjac Sponge Co (UK)
Базирано на 1 коментара.
КОНДЖАК ГЪБА С БАМБУКОВ ВЪГЛЕН - ЗА МАЗНА И СКЛОННА КЪМ АКНЕ КОЖА Награди: 2014 -CEW Beauty Insiders' Choice - Finalist  2017 - Beauty Shortlist Awards -Editor's Choice   КОНДЖАК ГЪБАТА (Konjac Sponge) се използва от хил..
18.00 лв
Ексфолианта за лице омекотява кожата чрез перлите си от маслинено масло, съдържащи фино смлени костилки от маслина, които ексфолират кожата, като отстраняват мъртвите клетки и замърсяванията. По този начин се отпушват порите и предпазват от появ..
19.00 лв


 

×


 

×


 

×


 

×
×
×
×